Vinn middag for to Hos Moi - Utleiemegler Sør

Vinn middag for to Hos Moi

Trond Moi sin lidenskap er å lage deilig mat på restauranten Hos Moi. Som mange andre så har han også noen utleieboliger som han leier ut. Men det å balansere tid på restauranten med forvaltning av utleieboligen kan tidvis være en utfordring og når det gjelder boligutleie så mener han at Utleiemegler Sør er oppskriften på suksess.

Det å la Utleiemegler Sør ta hånd om utleieboligene har vært en game-changer for Trond Moi. Det frigjør mye av tiden, slik at han kan fokusere på det han virkelig elsker – å lage enda bedre sauser og skape fantastiske matopplevelser for gjestene sine. Med Utleiemegler Sør som tar seg av alle de små, og tidkrevende oppgavene som kommer med utleie, får han mer tid til alt annet.

Utleiemegler Sør har en vervekampanje som gir deg muligheten til å vinne en middag for to på Hos Moi! Hvordan? Jo, det er ganske enkelt. Kjenner du noen som har en utleiebolig de vil få leid ut? Tips dem om Utleiemegler Sør eller tips oss om dem.

Alle tips som fører til signering av nye kunder / nye utleide utleieboliger blir belønnet med et gavekort for to personer (verdi: 1.000,-) per bolig til tipser. Vervekampanjen gjelder frem til tips som fører til signering før 1. juni 2024.

Hvordan gjør du det?

Alt du trenger å gjøre å fylle ut skjemaet under

  • Skriv inn ditt eget navn og epost/telefonummer øverst
  • Skriv inn kontaktinformasjon til dem du tipser om i kommentarfeltet.

Takk for at du tipser.