Hvem er Utleiemegler Sør?

Utleiemegler Sør er Sørlandets lokaleide eiendomsmeglerforetak som kun driver med boligutleie. Vi ønsker å forenkle hverdagen til boligeiere ved å gjøre boligutleie trygt og enkelt. Sammenlagt representerer selskapet flere tiår med erfaring innenfor lokal eiendom og entreprenørvirksomhet i Kristiansand.

 

Et naturlig førstevalg

Utleiemegler Sør står for kvalitet og leverer alltid det lille ekstra. Det er himla enkelt og leie ut gjennom oss; du gir oss nøkkelen, så ordner vi resten. Med vår lokale forankring og kunnskap har vi en ambisjon om å være det naturlige førstevalget av utleiemegler på sørlandet.

Mikal Fjellvang
Daglig leder /Eiendomsmegler MNEF
957 88 627 / mikal@utleiemeglersor.no

Mikal er fagansvarlig og daglig leder i Utleiemegler Sør. Han har jobbet med eiendomsmegling siden 2015 og har utdanning fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Opprinnelig er Mikal fagutdannet elektriker, med flere år bak seg i EK-Elektro. Videre har han erfaring fra DNB Eiendom og Eiendomsmegler1 før han etablerte Utleiemegler Sør. Mikals hovedfokus er å gi både utleier og leietaker en god kundeopplevelsen. Han er opptatt av at utleie skal gjøres enkelt for huseier, slik at kunden kan føle seg trygg fra første stund og vite at hele prosessen gjennomføres på en ryddig og effektiv måte.

Hanne Kristine Meiholt
Eiendomsmeglerfullmektig
900 25 335 / hanne@utleiemeglersor.no

Hanne har bachelor i eiendomsmegling fra Universitetet i Sør-Øst Norge. Hun har tidligere erfaring fra Tratec Agdermaskin, Bico Bygg og Innredning og eiendomsmeglerfirmaet Stray & Co. Som utleiemegler ønsker Hanne å gjøre hverdagen enklere for våre kunder gjennom tett oppfølging og kvalitet i hvert enkelte oppdrag. Hanne motiveres av å skape gode leieforhold og bidra til fornøyde kunder.

Maurits Wesøe
Markedssjef
952 06 929 / maurits@utleiemeglersor.no

Maurits har jobbet i bygg- og eiendomsbransjen siden 2011. Han har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse, svennebrev som tømrer og tar for tiden mastergrad i økonomi ved Norges Handelshøyskole. Maurits har bakgrunn fra Statsbygg, Storebrand, HSH Entreprenør, Bico Bygg og Innredning, Hennig-Olsen Is, Sørlandets Sykehus og fra analyse- og rådgivingsselskapet Nordic Navigation. Maurits drives av å forenkle hverdagen til både utleiere og leietakere ved å gjøre boligutleie trygt og enkelt. Som vår markedssjef har Maurits ansvar for at vi er tilstede i relevante kanaler og at vi blir en synlig aktør i Kristiansand. Ønsker du å samarbeide med oss – eller har du en god ide så bør du kontakte Maurits.

Sjur Magnus Ringøen
Økonomisjef
994 96 881 / sjur@utleiemeglersor.no

Sjur har utdanningsbakgrunn fra Luftforsvarets befalsskole og er utdannet siviløkonom ved NLA Høgskolen og Handelshøyskolen BI. Sjur har bred erfaring fra prosjektledelse, forretningsutvikling og finans fra selskaper som KPMG, CR-Group, Dakota Systems, Gjensidige Forsikring og Yara International. Sjur har mange års erfaring både som leietaker og utleier som kommer godt med. Sjur brenner for å forenkle hverdagen for boligutleiere gjennom å bidra til god økonomistyring og solid likviditet som gir trygghet gjennom at vi kan garantere at vi betaler ut husleien selv om ikke leietaker har betalt.

Vil du bli med på Sørlandets neste eventyr innen utleiemegling?

Ønsker du å hjelpe folk å finne et sted å bo? Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi er kontinuerlig på utkikk etter personer som ønsker å jobbe med oss. Hos oss blir du en del av et solid team med ambisjoner om å bli Sørlandets ledende og foretrukne utleiemegler. Har du masse driv, positiv innstilling og er genuint opptatt av å forenkle folks hverdag ved å skape gode leieforhold? Da håper vi at du søker deg til oss. Vi er i vekst og søker flere eiendomsmeglere og  eiendomsmeglerfullmektig.

Er dette deg? Send en åpen søknad til mikal@utleiemeglersor.no eller kom innom vårt kontor i Festningsgata 38 for en kaffekopp om du søker nye utfordringer i et hyggelig arbeidsmiljø.