Hvem er Utleiemegler Sør?

Et naturlig førstevalg

Utleiemegler Sør er Sørlandets lokaleide eiendomsmeglerforetak som kun driver med boligutleie. Vi ønsker å forenkle hverdagen til boligeiere ved å gjøre boligutleie trygt og enkelt. Sammenlagt representerer selskapet flere tiår med erfaring innenfor lokal eiendom og entreprenørvirksomhet i Kristiansand.

Utleiemegler Sør står for kvalitet og leverer alltid det lille ekstra. Det er enkelt å leie ut gjennom oss; du gir oss nøkkelen, så ordner vi resten. Med vår lokale forankring og kunnskap har vi en ambisjon om å være det naturlige førstevalget av utleiemegler på Sørlandet.

 

Inger Foss
Eiendomsmeglerfullmektig
452 88 040 / inger@utleiemeglersor.no

Inger er en grundig, hardtarbeidende eiendomsmegler som er god til å møte mennesker. Hun har omfattende erfaring fra eiendom, oljebransjen og revisjon som hun tar med seg inn i rollen som utleiemegler. Inger fullførte sin eiendomsmeglerutdanning i 2022 på Handelshøyskolen BI. Inger er en ekte mandalsdame – med et spesielt ansvar for Utleiemegler Sørs satsing vest i Agder. Hun er god til å bygge kunderelasjoner og skaper lett tillit og brenner for å forenkle hverdagen for boligutleiere og leietakere gjennom å være en profesjonell tredjepart som ivaretar begge parters interesser.

 

Kristoffer Rustan Fidjestad
Eiendomsmegler
488 60 689 / kristoffer@utleiemeglersor.no

Kristoffer er en engasjert eiendomsmegler med lang erfaring fra eiendomsbransjen i Oslo hvor han jobbet i Aktiv Eiendomsmegling og Utleiemegleren. Han fullførte bachelorgraden i eiendomsmegling ved Handelshøgskolen BI i 2016 og bringer verdifull kompetanse innen utleie til Sørlandet. Kristoffer er en ekte vågsbygdgutt med stor lidenskap for gode kundeopplevelser, noe som reflekteres i solide tilbakemeldinger fra kundene. Han liker høyt tempo, en variert hverdag og møter hver oppgave med mye pågangsmot.

 

Mikal Fjellvang
Daglig leder /  Eiendomsmegler MNEF
957 88 627 / mikal@utleiemeglersor.no

Mikal er fagansvarlig og daglig leder i Utleiemegler Sør. Han har jobbet med eiendomsmegling siden 2015 og har utdanning fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Opprinnelig er Mikal fagutdannet elektriker, med flere år bak seg i EK-Elektro. Videre har han erfaring fra DNB Eiendom og Eiendomsmegler1 før han etablerte Utleiemegler Sør. Mikals hovedfokus er å gi både utleier og leietaker en god kundeopplevelsen. Han er opptatt av at utleie skal gjøres enkelt for huseier, slik at kunden kan føle seg trygg fra første stund og vite at hele prosessen gjennomføres på en ryddig og effektiv måte.

Vil du bli med å posisjonere oss som Sørlandets ledende utleiemegler?

Ønsker du å hjelpe utleiere med å forvalte sine utleieboliger? Ønsker du å hjelpe folk å finne et sted å bo? Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi er kontinuerlig på utkikk etter personer som ønsker å jobbe med oss for å gjøre boligutleie trygt og enkelt.  Vi ønsker gjerne å komme i kontakt både med deg som er student eller er erfaren eiendomsmegler. Hos oss blir du en del av et team med store ambisjoner om å bli Sørlandets ledende og foretrukne utleiemegler. Har du masse driv, positiv innstilling og er genuint opptatt av å forenkle folks hverdag ved å skape gode leieforhold? Da håper vi at du kontakter oss. Vi er i vekst og søker flere eiendomsmeglere og  eiendomsmeglerfullmektig.

Nysgjerrig på å vite mer? Send en åpen søknad til mikal@utleiemeglersor.no eller kom innom vårt kontor i Festningsgata 38 for en kaffekopp om du søker nye utfordringer i et hyggelig arbeidsmiljø.