Hvem er Utleiemegler Sør?

Et naturlig førstevalg

 

Utleiemegler Sør er Sørlandets lokaleide eiendomsmeglerforetak som kun driver med boligutleie. Vi ønsker å forenkle hverdagen til boligeiere ved å gjøre boligutleie trygt og enkelt. Sammenlagt representerer selskapet flere tiår med erfaring innenfor lokal eiendom og entreprenørvirksomhet i Kristiansand.

Utleiemegler Sør står for kvalitet og leverer alltid det lille ekstra. Det er enkelt å leie ut gjennom oss; du gir oss nøkkelen, så ordner vi resten. Med vår lokale forankring og kunnskap har vi en ambisjon om å være det naturlige førstevalget av utleiemegler på Sørlandet.

 

Carina L. Lilletveit
Eiendomsmeglerfullmektig
482 81 601 / carina@utleiemeglersor.no

Carina er en omsorgsfull og utadvendt eiendomsmegler utdannet ved Universitetet i Sørøst-Norge i Bø. Hun er dyktig til å skape gode relasjoner og bygge tillit, noe som er essensielt i hennes rolle som bindeledd mellom leietakere og utleiere.

Med et sterkt engasjement for å ivareta begge parter i leieforholdet, jobber Carina for å sikre en trygg og enkel hverdag for både utleiere og leietakere. Hun håndterer hver situasjon med profesjonalitet og empati, og legger stor vekt på å skape en positiv opplevelse for begge parter gjennom hele leieprosessen.

Carina bor i Vennesla og bistår kunder over hele landsdelen vår med boligutleie.

 

Inger Frydnes
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
452 88 040 / inger@utleiemeglersor.no

Inger er en grundig og hardtarbeidende eiendomsmegler som er god til å møte mennesker. Hun har omfattende erfaring fra eiendom, oljebransjen og revisjon, som hun tar med seg inn i rollen som utleiemegler. Inger gjennomførte sin eiendomsmeglerutdanning på Handelshøyskolen BI.

Inger legger stolthet i å levere kvalitet i hvert ledd og har fokus på å gi trygghet til både utleiere og leietakere. Hun er flink til å bygge kunderelasjoner og skaper lett tillit. Inger motiveres av fornøyde kunder og ønsker å gi alle parter en god kundeopplevelse ved å forenkle hverdagen for boligutleiere og leietakere.

Inger bor i Mandal og har et spesielt ønske om å bidra til å profesjonalisere utleiemarkedet vest i fylket vårt.

 

Kristoffer Rustan Fidjestad
Eiendomsmegler
488 60 689 / kristoffer@utleiemeglersor.no

Kristoffer er en engasjert eiendomsmegler med lang erfaring fra eiendomsbransjen i Oslo hvor han jobbet i Aktiv Eiendomsmegling Torshov og Utleiemegleren Grønland. Han har jobbet med eiendomsmegling siden 2014 og tok sin bachelor i eiendomsmegling på Handelshøyskolen BI i Oslo.

Som utleiemegler jobber han hver dag for å skape gode leieforhold og forenkle hverdagen til boligutleiere ved å gjøre boligutleie trygt og enkelt. Han har stor lidenskap for gode kundeopplevelser, noe som reflekteres i solide tilbakemeldinger og anbefalinger fra hans eksisterende kunder. Kristoffer liker høyt tempo, en variert hverdag, og jobber iherdig for at både leietakere og utleiere skal bli fornøyde og føle seg trygge i hele utleieprosessen.

Kristoffer kommer fra og bor i Vågsbygd, og hjelper kunder i hele Agder med boligutleie.

 

Mikal Fjellvang
Daglig leder /  Eiendomsmegler MNEF
957 88 627 / mikal@utleiemeglersor.no

Mikal er fagansvarlig og daglig leder i Utleiemegler Sør. Han har jobbet med eiendomsmegling siden 2015 og har utdanning fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Opprinnelig er Mikal fagutdannet elektriker med flere år bak seg i EK-Elektro. Videre har han erfaring fra DNB Eiendom og Eiendomsmegler1 før han etablerte Utleiemegler Sør.

Mikals hovedfokus er å gi både utleiere og leietakere en god kundeopplevelse. Han er opptatt av at utleie skal gjøres enkelt for huseiere, slik at kunden kan føle seg trygg fra første stund og vite at hele prosessen gjennomføres på en ryddig og effektiv måte.

Mikal er oppvokst på Grim, men bor nå i Randesund, og hjelper kunder i hele Kristiansand med boligutleie.

Vil du bli med å posisjonere oss som Sørlandets ledende utleiemegler?

Ønsker du å hjelpe utleiere med å forvalte sine utleieboliger? Ønsker du å hjelpe folk å finne et sted å bo? Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi er kontinuerlig på utkikk etter personer som ønsker å jobbe med oss for å gjøre boligutleie trygt og enkelt.  Vi ønsker gjerne å komme i kontakt både med deg som er student eller er erfaren eiendomsmegler. Hos oss blir du en del av et team med store ambisjoner om å bli Sørlandets ledende og foretrukne utleiemegler. Har du masse driv, positiv innstilling og er genuint opptatt av å forenkle folks hverdag ved å skape gode leieforhold? Da håper vi at du kontakter oss. Vi er i vekst og søker flere eiendomsmeglere og  eiendomsmeglerfullmektig.

Nysgjerrig på å vite mer? Send en åpen søknad til mikal@utleiemeglersor.no eller kom innom vårt kontor i Festningsgata 38 for en kaffekopp om du søker nye utfordringer i et hyggelig arbeidsmiljø.