Hvem er Utleiemegler Sør?

Et naturlig førstevalg

 

Utleiemegler Sør er Sørlandets lokaleide eiendomsmeglerforetak som kun driver med boligutleie. Vi ønsker å forenkle hverdagen til boligeiere ved å gjøre boligutleie trygt og enkelt. Sammenlagt representerer selskapet flere tiår med erfaring innenfor lokal eiendom og entreprenørvirksomhet i Kristiansand.

Utleiemegler Sør står for kvalitet og leverer alltid det lille ekstra. Det er enkelt å leie ut gjennom oss; du gir oss nøkkelen, så ordner vi resten. Med vår lokale forankring og kunnskap har vi en ambisjon om å være det naturlige førstevalget av utleiemegler på Sørlandet.

 

Inger Foss
Eiendomsmeglerfullmektig
452 88 040 / inger@utleiemeglersor.no

Inger er en grundig, hardtarbeidende eiendomsmegler som er god til å møte mennesker. Hun har omfattende erfaring fra eiendom, oljebransjen og revisjon som hun tar med seg inn i rollen som utleiemegler. Inger gjennomførte sin eiendomsmeglerutdanning på Handelshøyskolen BI. Inger legger stoltheten sin i å levere kvalitet i hvert ledd, og har fokus på å gi trygghet til både utleier og leietaker. Hun er god til å bygge kunderelasjoner og skaper lett tillit. Inger motiveres av fornøyde kunder og ønsker å gi alle parter en god kundeopplevelse gjennom å forenkle hverdagen for boligutleiere og leietakere.

Inger bor på Tånes i Mandal og hun har et spesielt ønske om å bidra til å profesjonalisere utleiemarkedet vest i fylket vårt.

 

Kristoffer Rustan Fidjestad
Eiendomsmegler
488 60 689 / kristoffer@utleiemeglersor.no

Kristoffer er en engasjert eiendomsmegler med lang erfaring fra eiendomsbransjen i Oslo hvor han jobbet i Aktiv Eiendomsmegling Torshov og Utleiemegleren Grønland. Han har jobbet med eiendomsmegling siden 2014 og tok sin bachelor i eiendomsmegling på Handelshøyskolen BI i Oslo. Som utleiemegler jobber han hver dag for å skape gode leieforhold, hvor han forenkler hverdagen til boligutleiere ved å gjøre boligutleie trygt og enkelt. Han har stor lidenskap for gode kundeopplevelser, noe som reflekteres i solide tilbakemeldinger og anbefalinger fra sine eksisterende kunder. Kristoffer liker høyt tempo, en variert hverdag og jobber iherdig for at både leietaker og utleiere skal bli fornøyd og føle seg trygge i hele utleieprosessen.

Kristoffer kommer fra og bor i Vågsbygd – og hjelper kunder i hele Agder med boligutleie.

 

Mikal Fjellvang
Daglig leder /  Eiendomsmegler MNEF
957 88 627 / mikal@utleiemeglersor.no

Mikal er fagansvarlig og daglig leder i Utleiemegler Sør. Han har jobbet med eiendomsmegling siden 2015 og har utdanning fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Opprinnelig er Mikal fagutdannet elektriker, med flere år bak seg i EK-Elektro. Videre har han erfaring fra DNB Eiendom og Eiendomsmegler1 før han etablerte Utleiemegler Sør. Mikals hovedfokus er å gi både utleier og leietaker en god kundeopplevelsen. Han er opptatt av at utleie skal gjøres enkelt for huseier, slik at kunden kan føle seg trygg fra første stund og vite at hele prosessen gjennomføres på en ryddig og effektiv måte.

Mikal er oppvokst på Grim, men har etablert seg i Randesund i voksen alder – og hjelper kunder i hele Kristiansand med utleie.

Vil du bli med å posisjonere oss som Sørlandets ledende utleiemegler?

Ønsker du å hjelpe utleiere med å forvalte sine utleieboliger? Ønsker du å hjelpe folk å finne et sted å bo? Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi er kontinuerlig på utkikk etter personer som ønsker å jobbe med oss for å gjøre boligutleie trygt og enkelt.  Vi ønsker gjerne å komme i kontakt både med deg som er student eller er erfaren eiendomsmegler. Hos oss blir du en del av et team med store ambisjoner om å bli Sørlandets ledende og foretrukne utleiemegler. Har du masse driv, positiv innstilling og er genuint opptatt av å forenkle folks hverdag ved å skape gode leieforhold? Da håper vi at du kontakter oss. Vi er i vekst og søker flere eiendomsmeglere og  eiendomsmeglerfullmektig.

Nysgjerrig på å vite mer? Send en åpen søknad til mikal@utleiemeglersor.no eller kom innom vårt kontor i Festningsgata 38 for en kaffekopp om du søker nye utfordringer i et hyggelig arbeidsmiljø.