Hvem er Utleiemegler Sør?

Utleiemegler Sør er Sørlandets lokaleide eiendomsmeglerforetak som kun driver med boligutleie. Vi ønsker å forenkle hverdagen til boligeiere ved å gjøre boligutleie trygt og enkelt. Sammenlagt representerer selskapet flere tiår med erfaring innenfor lokal eiendom og entreprenørvirksomhet i Kristiansand.

 

Et naturlig førstevalg

Utleiemegler Sør står for kvalitet og leverer alltid det lille ekstra. Det er enkelt å leie ut gjennom oss; du gir oss nøkkelen, så ordner vi resten. Med vår lokale forankring og kunnskap har vi en ambisjon om å være det naturlige førstevalget av utleiemegler på Sørlandet.

Mikal Fjellvang
Daglig leder /Eiendomsmegler MNEF
957 88 627 / mikal@utleiemeglersor.no

Mikal er fagansvarlig og daglig leder i Utleiemegler Sør. Han har jobbet med eiendomsmegling siden 2015 og har utdanning fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Opprinnelig er Mikal fagutdannet elektriker, med flere år bak seg i EK-Elektro. Videre har han erfaring fra DNB Eiendom og Eiendomsmegler1 før han etablerte Utleiemegler Sør. Mikals hovedfokus er å gi både utleier og leietaker en god kundeopplevelsen. Han er opptatt av at utleie skal gjøres enkelt for huseier, slik at kunden kan føle seg trygg fra første stund og vite at hele prosessen gjennomføres på en ryddig og effektiv måte.

Didrik Hagel Pedersen
Eiendomsmeglerfullmektig
994 43 800 / didrik@utleiemeglersor.no

Didrik er en engasjert eiendomsmeglerfullmektig med god erfaring fra kundebehandling i Avis/Budget Group og LOS. Han fullførte bachelorgraden i eiendomsmegling ved Handelshøgskolen BI i 2015 og har opparbeidet seg god kompetanse innenfor eiendom, økonomi og kommunikasjon. 30-åringen fra Lund er god til å bygge kunderelasjoner og skaper lett tillit. Didrik har stor lidenskap for gode kundeopplevelser, noe som reflekteres i solide tilbakemeldinger fra tidligere kunder. Han liker høyt tempo, en variert hverdag og møter hver oppgave med mye pågangsmot.

 

Sjur Magnus Ringøen
Partner
sjur@utleiemeglersor.no

Sjur har utdanningsbakgrunn fra Luftforsvarets befalsskole og er utdannet siviløkonom ved NLA Høgskolen og Handelshøyskolen BI. Sjur har bred erfaring fra prosjektledelse, forretningsutvikling og finans fra selskaper som KPMG, CR-Group, Dakota Systems, Gjensidige Forsikring og Yara International. Sjur har mange års erfaring både som leietaker og utleier som kommer godt med. Sjur brenner for å forenkle hverdagen for boligutleiere gjennom å bidra til god økonomistyring og solid likviditet som gir trygghet gjennom at vi kan garantere at vi betaler ut husleien selv om ikke leietaker har betalt.

Vil du bli med på Sørlandets neste eventyr innen utleiemegling?

Ønsker du å hjelpe folk å finne et sted å bo? Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi er kontinuerlig på utkikk etter personer som ønsker å jobbe med oss for å gjøre boligutleie trygt og enkelt.  Vi ønsker gjerne å komme i kontakt både med deg som er student eller er erfaren eiendomsmegler. Hos oss blir du en del av et team med store ambisjoner om å bli Sørlandets ledende og foretrukne utleiemegler. Har du masse driv, positiv innstilling og er genuint opptatt av å forenkle folks hverdag ved å skape gode leieforhold? Da håper vi at du kontakter oss. Vi er i vekst og søker flere eiendomsmeglere og  eiendomsmeglerfullmektig.

Nysgjerrig på å vite mer? Send en åpen søknad til mikal@utleiemeglersor.no eller kom innom vårt kontor i Festningsgata 38 for en kaffekopp om du søker nye utfordringer i et hyggelig arbeidsmiljø.