Hvem er Utleiemegler Sør?

Utleiemegler Sør er Sørlandets eneste eiendomsmeglerforetak som kun driver med boligutleie. Vi ønsker å forenkle hverdagen til boligeiere ved å gjøre boligutleie trygt og enkelt. Med konsesjon fra Finanstilsynet og Kurt Mosvold, Roy Gundersen og Tom Arne Aamodt på eiersiden er du som huseier i trygge hender. Sammenlagt representerer selskapet flere tiår med erfaring innenfor lokal eiendom og entreprenørvirksomhet i Kristiansand.

 

Et naturlig førstevalg

Utleiemegler Sør står for kvalitet og leverer alltid det lille ekstra. Det er himla enkelt og leie ut gjennom oss; du gir oss nøkkelen, så ordner vi resten. Med vår lokale forankring og kunnskap har vi en ambisjon om å være det naturlige førstevalget av utleiemegler på sørlandet.

Mikal Fjellvang
Daglig leder /Eiendomsmegler MNEF
957 88 627 / mikal@utleiemeglersor.no

Mikal har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2015. Har har sin utdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo, hvor han har erfaring fra DNB Eiendom Grefsen. Opprinnelig er Mikal fagutdannet elektriker, med flere år bak seg i EK-Elektro. Mikals hovedfokus er å gi både utleier og leietaker den beste kundeopplevelsen, slik at de trygt kan anbefale oss videre. Han er opptatt av at utleien skal gjøres enkelt for huseier, slik at kunden kan føle seg trygg fra første stund og vite at hele prosessen gjennomføres på en ryddig måte. Han har vært sentral for oppstarten av Utleiemegler Sør hvor han i dag er daglig leder.

Maurits Wesøe
Markedssjef / Eiendomsforvalter
952 06 929 / maurits@utleiemeglersor.no

Maurits Wesøe har jobbet i bygge- og eiendomsbransjen siden 2011. Han har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse, svennebrev som tømrer og tar for tiden mastergrad i økonomi ved Norges Handelshøyskole. Maurits  har bakgrunn fra Statsbygg, HSH Entreprenør, Bico Bygg og Innredning, Hennig-Olsen Is, Sørlandets Sykehus og fra analyse- og rådgivingsselskapet Nordic Navigation. Wesøe drives av å forenkle hverdagen til både utleiere og leietakere ved å gjøre boligutleie trygt og enkelt.

Vil du bli med på Sørlandets neste eventyr innen utleiemegling?

Ønsker du å hjelpe folk å finne et sted å bo? Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi er kontinuerlig på utkikk etter personer som ønsker å jobbe med oss. Hos oss blir du en del av et solid team med ambisjoner om å bli Sørlandets ledende og foretrukne utleiemegler. Har du masse driv, positiv innstilling og er genuint opptatt av å forenkle folks hverdag ved å skape gode leieforhold? Da håper vi at du søker deg til oss. Vi er i vekst og søker flere eiendomsmeglere og  eiendomsmeglerfullmektig.

Er dette deg? Send en åpen søknad til mikal@utleiemeglersor.no eller kom innom vårt kontor i Østre Strandgate 46 for en kaffekopp om du søker nye utfordringer i et hyggelig arbeidsmiljø.

Østre Strandgate 46

957 88 627 mikal@utleiemeglersor.no