24-TIMERS VAKTTELEFON OG HÅNDVERKTJENESTER - Utleiemegler Sør

24-TIMERS VAKTTELEFON OG HÅNDVERKTJENESTER

Utleiemegler Sør har inngått samarbeid med Recover Nordic for håndverkertjenester og uttrykningsoppdrag.

Etter at Utleiemegler Sør har stengt for dagen kl 17.00 kan våre leietakere kontakte Recover Nordic sin vakttelefon på 815 55 555 for å unngå akutt skade eller økonomiske tap. Recover Nordic er i beredskap 24 timer i døgnet hele året som betyr at de alltid står klare til å rykke ut om det er skader som ikke kan vente til neste virkedag.

Det er leietaker sitt ansvar å gjøre det som med rimelighet kan kreves for å avverge økonomisk tap for utleier som følge av en akutt skade. I de fleste tilfeller vil det derfor være naturlig å melde saken på Min Side slik at vår utleiemegler kan bistå neste arbeidsdag. I de tilfellene hvor leietaker ikke selv er ansvarlig for skaden, kan man kreve erstattet forsvarlige utgifter ved tiltaket. Denne avtalen kan våre leietakere lese mer om i boreglene som ble gitt ved innflytting.

Recover Nordic tilbyr også håndverkertjenester
Trenger du en håndverker for å bytte et vindu eller en dør, eller pusse opp kjøkkenet, badet, stuen eller hele boligen din, så kan Recover Nordic hjelpe deg – ta kontakt på 815 55 555.