Utleiemegler Sør utvider - Utleiemegler Sør

Utleiemegler Sør utvider

Den siste tiden har Utleiemegler Sør opplevd stor vekst. Stadig flere boligeiere ønsker en enklere hverdag der de kan bruke mindre tid på boligutleie.

Utleiemegler Sør sitt fokus er å gjøre boligutleie trygt og enkelt. Selskapet sørger for at pengene kommer på utleiers konto hver eneste måned – uansett om leietaker betaler eller ikke. Ved å bruke Utleiemegler Sør er huseiere sikret en god utleieforsikring, forskuttering av husleien, 24-timers vakttelefon og eiere med lokal tilhørighet. Hos Utleiemegler Sør opplever man et enkelt leieforhold med kun èn kontaktperson som både er tilgjengelig for leietaker og utleier.

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen skrev om utvidelsen her: Utleiemegler Sør utvider med Markedsansvarlig

Vil ta tydelig posisjon
Maurits Wesøe sier at selskapet har tydelig ambisjoner for markedsarbeidet fremover.

– Utleiemegler Sør er et selskap med fremoverlente og lokale eiere som ønsker å ta en tydelig posisjon som Sørlandets beste på boligutleie. Dette er basert på gode verdier og et ønske om å forenkle hverdagen både til utleiere og leietakere. Teamet har lang fartstid innen eiendom og entreprenørvirksomhet på Sørlandet og vi opplever at det er mange som ønsker å samarbeide med oss, sier Maurits.

Gleder seg
Wesøe har vært i selskapet siden oppstart og som følge av god vekst ansettes han nå i stilling som markedsansvarlig/eiendomsforvalter. Som markedsansvarlig skal han jobbe med å etablere merkevaren “Utleiemegler Sør” som Sørlandets beste innen boligutleie.

– Jeg gleder meg til å jobbe enda mer målrettet og strategisk med markedsarbeidet. Det blir spennende å komme i kontakt med enda flere samarbeidspartnere slik at vi kan gjør boligutleie trygt og enkelt både for utleiere og leietakere. Teamet i Utleiemegler Sør er hyggelige og dyktige, og jeg gleder meg til å jobbe enda tettere med Mikal Fjellvang i tiden fremover, sier Wesøe.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?
Ta kontakt på maurits@utleiemeglersor.no eller 95206929