Utleiemegler Sør valgt ut til å forvalte nytt signalbygg - Utleiemegler Sør

Utleiemegler Sør valgt ut til å forvalte nytt signalbygg

Det er nå klart at Utleiemegler Sør har vunnet drakampen om å forvalte byenes nyeste prestisjeprosjekt, Kvadratunet. Dette prosjektet representerer Sørlandets mest ambisiøse og unike utleiekonsept til dags dato, og markerer et nytt kapittel i boligutleie i regionen – med et tilbud med moderne, innredede leiligheter som vi tidligere bare har sett i større byer som Oslo, Stockholm, København, etc.

Kvadratunet blir et signalbygg bestående av 46 påkostede utleieboliger, hvor det tilbys boliger i varierte størrelser og med opptil fire soverom er allerede møtt med stor interesse fra potensielle leietakere, hvor de første kontraktene signeres i disse dager. Leilighetene er individuelt utformet tilpasset hver enkelt leilighet i prosjektet som gjør at hver enhet har sin unike stil og identitet. 

“Det vi er mest stolte av med dette prosjektet, er at hver leilighet har sin egen identitet. Vi tilbyr ikke en standard løsning, men et unikt hjem for våre beboere”
Else Berit Bø Uppstad – representant for gårdeier

Prosjektet har allerede mottatt mye ros for sitt moderne, urbane design tilpasset Kristiansands arkitektoniske arv – som ser ut til å ha falt godt i smak hos byens befolkning. 

Kvadratunet tilbyr ikke bare unike boliger, men også en beliggenhet som gir direkte tilgang til det beste av Kristiansand. Bare noen minutter unna finner du byens hovedgate, Markens, den populære bystranda, og flotte turmuligheter i Baneheia. Med tilrettelagte fasiliteter for sykkelparkering i kjelleren og utmerkede bussforbindelser rett utenfor døra, er Kvadratunet designet for å forenkle hverdagslige transportbehov og forbedre livskvaliteten for sine beboere.

Med sin sentrale beliggenhet, sitt unike design, og ikke minst et grønt skjermet gårdsrom så setter Kvadratunet en ny standard for utleieboliger i regionen. 

“Vi gleder oss over å kunne tilby et så unikt prosjekt til markedet. Her møter man ikke bare de forventningene som finnes, men overgår forventningene til dagens leietakere. Dette blir et prosjekt for folk i alle livsfaser
Kristoffer R. Fidjestad, ansvarlig megler for prosjektet i Utleiemegler Sør

Daglig leder, Mikal Fjellvang i Utleiemegler Sør fremhever at dette er en milepæl for Utleiemegler Sør, som med dette befester posisjonen som ledende utleiemegler på Sørlandet.

“Vi er svært takknemlig for tilliten fra gårdeier og gleder oss til å bidra til å forvalte Kvadratunet – som blir et unikt konsept på Sørlandet”
– Mikal Fjellvang, daglig leder i Utleiemegler Sør

For ytterligere informasjon om Kvadratunet og utleiemuligheter, besøk Kvadratunet.no eller kontakt oss på kvadratunet@utleiemeglersor.no

Om Utleiemegler Sør:

Utleiemegler Sør er en ledende aktør innen boligutleie på Sørlandet, med en visjon om å tilby kvalitet og verdi for både boligeiere og leietakere. Med dyptgående kjennskap til markedet og en kundeorientert tilnærming, streber Utleiemegler Sør etter å være det foretrukne valget for utleie og forvaltning av boliger i regionen.

Om Kvadratunet:

Kvadratunet er et unikt utleiekonsept i Kristiansand på 46 leiligheter, kjennetegnet ved individuelt designete boliger og en beliggenhet som gir enkel tilgang til byens fasiliteter. Prosjektet er utviklet av Bø-Uppstad med familie og med støtte fra lokale investorer som Tegg Eiendom og NK Real Estate.