UTLEIEMEGLER SØR SATSER VESTOVER - Utleiemegler Sør

UTLEIEMEGLER SØR SATSER VESTOVER

Utleiemegler Sør er stolt av å presentere vår nyeste ansatte, Inger Foss. Dette er en del av en større strategisk satsning for Utleiemegler Sør hvor Foss ansettes med ekstra ansvar for å bidra til å ta markedet vestover i Mandal og Lindesnes. Dette er et marked vi har stor tro på – som idag ikke har noen profesjonelle aktører som tilbyr utleieforvaltning.

Foss bor selv på Tånes i Mandal – og ser frem til å kunne hjelpe kunder i Lindesnes kommune og vestover med å gjøre boligutleie trygt og enkelt. Foss har en årrekke med erfaring fra oljebransjen og revisjon – før hun nå har gjort et karriereskifte gjennom å utdanne seg til eiendomsmegler. I den nye jobben vil Inger Foss jobbe som utleiemegler hvor jobben i all hovedsak består i å leie ut boliger og forvalte leieforholdene, hvor Inger blir bindeleddet mellom leietakere og utleiere. Min jobb er å gjøre utleiers og leietakers hverdag trygg og enkel. Hverdagene vil bestå av å holde visninger, gå på befaring, hente inn nødvendig informasjon, opprette leiekontrakter, samt interessehåndtering og overtakelser.

– Hva ser du mest frem til i ny jobb?  
Jeg ser frem til å jobbe med faget jeg har studert og lære enda mer. Jeg gleder meg til å ha en variert jobbhverdag med nye mennesker og nye arbeidsoppgaver. Det er med stor ydmykhet jeg tar fatt på oppdraget å være en god rådgiver og sparringspartner for eksisterende og nye kunder – og bidra til å ta en større posisjon i Mandal / Lindesnes!

Inger skal arbeide fra vårt kontor i Festningsgata 38 i Kristiansand – hvor hun er tilgjengelig for en hyggelig prat. Om ikke kan du nå henne på:
E-post: inger@utleiemeglersor.no
Mobil: +47 452 88 040