Utleiemegler Sør har flyttet inn i nye lokaler - Utleiemegler Sør

Utleiemegler Sør har flyttet inn i nye lokaler

Utleiemegler Sør er på flyttefot og har startet opp i større lokaler i Festningsgata 38.

Selskapet har det siste året sittet i Østre Strandgate, men har etter behov for mer plass landet på nye lokaler i Festningsgata. Et viktig kriterie for Utleiemegler Sør var tydelig eksponering og mulighet for å vokse i takt med selskapets vekstambisjoner.

– Ved å flytte vårt kontor ut på gateplan i Festningsgata får vi en tydelig eksponering, som gjør at vi blir mer synlige i bybildet. Det gjør at vi kommer tettere på kundene og gjør at alle som vil diskutere boligutleie helt uformelt og uforpliktende kan stoppe innom for en kaffe. Utleiemegler Sør ønsker å være den lokalmegleren du kan komme innom til for en uforpliktende prat og en kaffekopp for å sparre omkring din utleiebolig, sier daglig leder Mikal Fjellvang.

Fjellvang, som følger leiemarkedet i Kristiansand tett, kan rapportere om at leiemarkedet i Kristiansand er godt om dagen. Fjellvang påpeker at studentene allerede er i gang med å sikre seg et bosted for kommende skoleår og boliger som legges ut for leie går relativt raskt. Nå er det høysesong for leiemarkedet, og det er for tiden stor pågang.

Les saken hos Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Eier du en eller flere utleieboliger?

Skriv inn telefonnummeret ditt her for å bli oppringt.