Etablering av Utleiemegler Sør AS

PRESSEMELDING: Etablering av Utleiemegler Sør AS

Finanstilsynet har gitt Utleiemegler Sør AS konsesjon til å drive med utleiemegling og forvaltning av boliger. Alle privatpersoner og selskaper som eier utleieboliger på Sørlandet inviteres til å ta kontakt. 

Utleiemegler Sør er byens eneste eiendomsmeglerforetak som kun driver med boligutleie. Selskapet er lokalt forankret og har med seg Kurt Mosvold, Roy Gundersen og Tom Arne Aamodt på eiersiden. Sammenlagt representerer selskapet flere tiår med erfaring innenfor eiendom og entreprenørvirksomhet i Kristiansand. “Vi skal bli Sørlandets ledende og foretrukne utleiemegler både for eiendomsinvestorer og for privatpersoner som kun har én utleieenhet”, sier daglig leder Mikal Fjellvang. 

Utleiemegler Sør skal kun tilby utleiemegling av boliger for privatmarkedet. “Vi skal ikke drive med salg og vi skal ikke drive med næring, men ønsker å bli byens fremste på boligutleie. Vi  ønsker derfor å samarbeide bredt med alle som driver med eiendom på Sørlandet.”  sier styreleder Roy Gundersen.

Tom Arne Aamodt fremhever at “det er artig å samarbeide med yngre og fremoverlente krefter. På sørlandet er det fortsatt mange som gjør forvaltning av utleieboligen selv men vi har stor tro på at mange ønsker å benytte tilbudet til Utleiemegler Sør. De har en forretningsmodell som er profesjonell, trygg og enkel – og det til en meget konkurransedyktig pris. Vi skal selv sette ut forvaltningen av alle våre utleieboliger til dem.”


For spørsmål eller utfyllende informasjon kontakt daglig leder Mikal Fjellvang på mikal@utleiemeglersor.no eller 957 88 627