Nytenkende samarbeid i meglerbransjen i Kristiansand

Nytenkende samarbeid i meglerbransjen

Utleiemegler Sør er eneste eiendomsmeglerforetak i Kristiansand som kun driver med boligutleie. For regionens ledende eiendomsmegler innen kjøp og salg, Sørmegleren, innebærer det ferske samarbeidet en mulighet til å gi boligkjøpere enda større trygghet rundt eiendomsinvesteringen.

Selger du boligen din via Sørmegleren kan du nå bestille en utleietakst fra Utleiemegler Sør i forbindelse med salget. Denne taksten gir merverdi til salgsoppgaven fordi den synliggjør for interessenter hva en uavhengig ekspert mener det er realistisk å få i leieinntekter på boligen i dagens marked.

I noen tilfeller er det snakk om vurdering av hybler eller praktikantdeler i hjemmet du selv skal bo i, i andre tilfeller handler det om sekundærboliger som kun er ment for utleie. Uansett er det en fordel for selger å synliggjøre hva utleiedelen eller objektet kan forventes å innbringe av leieinntekter, da dette er en sentral del av boligkjøperes regnestykke. Foreløpig tilbyr ingen andre meglere denne tjenesten.

Hvis ønskelig, kan Utleiemegler Sør også forvalte utleien av objektet etter kjøpet.

Ønsker du vite mer om samarbeidet? Da kan du lese mer saken Næringsforeningen i Kristiansandsregionen har skrevet her, eller du kan kontakte oss på mikal@utleiemeglersor.no