Ny i Kristiansand? Dette må du sjekke ut! - Utleiemegler Sør

Ny i Kristiansand? Dette må du sjekke ut!

Som leietaker i Kristiansand så er det mange flotte plasser man burde oppleve. Her er 10 tips fra Utleiemegler Sør til nye studenter i Kristiansand:

Bade i Bertes
Bertesbukta er en nydelig plass å bade med stupetårn, sandstrand og sol hele året. Verdt en tur 😉

En date på utsikten på toppen av Odderøya
På toppen av Odderøya finner du en fantastisk utsikt hvor du har panoramautsikt over til Danmark. Et godt tips for din første date i Kristiansand. 

Ta ei pølse og en milkshake på “Snadderen”
Snadderkiosken er Kristiansands mest populære gatekjøkken med byens beste milkshake og pølser som er basert på en 100 år gammel oppskrift. Du er ikke ekte Kristiansander før du spiser på Snadderen. 

Sjekke ut stemninga “Harveys” en torsdagskveld
Harveys er byens eneste utested med 3. Etasjer, Rodeo-okse, sportsbar og god stemning. Her treffer du mye studenter!

Få spandert gratis busskort fra kommunen
Er du student? Sjekk ut denne linken fra kommunen hvordan du som tilflyttende student kan få gratis buss hele ditt første år i Kristiansand: https://www.kristiansand.kommune.no/gratisbusskort

Sol deg på Bystranda
På tide å gjøre seg klar for neste års Palmesus allerede, og sjekke ut Bystranda som er den lille lagunen midt i byen, rett ved siden av byens store badeland, Aquarama.

Spise is på Fiskebrygga
Fiskebrygga er enda en av byens store stoltheter, her koser sørlendingene seg og spiser verdens beste is fra “Hennig-Olsen”!

Besøke Dyreparken
Du kan ikke bo i Kristiansand uten å ha hilst på Julius, Kaptein Sabeltann og løvene i Dyreparken? Følg med i starten av semesteret hvor det ofte arrangeres en dag med gratis inngang ifm fadderuka.

“Nyde svabergan med tean i tanga”
Bli kjent med en lokal Kristiansander med båt slik at du kan bli med ut på holmetur og nyte Kristiansands vakre skjærgård. Den som får oppleve Nåløyet og Skippergata får virkelig med seg Kristiansands skjærgård på sitt beste.

Ta en drink på Club 21
Utforsk byens eneste skybar og nyt utsikten utover byen, fjorden sammen med gode venner!