Vi forsterker laget - Carina er vår nye utleiemegler - Utleiemegler Sør

Vi forsterker laget – Carina er vår nye utleiemegler

Carina L. Lilletveit (25) har startet som eiendomsmeglerfullmektig og utleiemegler hos Utleiemegler Sør fra 10. juni. Hun har over 10 års salgserfaring og har tatt eiendomsmeglerutdanning ved Universitetet i Sørøst-Norge i Bø. Carina har tidligere hatt praksisperiode hos Utleiemegler Sør, som gjør at vi har vært heldig å få bli kjent med henne – og vi er utrolig stolt over at hun nå blir en del av laget fremover.

I sin nye rolle vil Carina jobbe med utleie og forvaltning av boliger, fungere som bindeledd mellom leietakere og utleiere, samt håndtere visninger, befaringer, leiekontrakter og overtakelser. Hun ser frem til å bruke sin kunnskap praktisk, møte nye mennesker og arbeide med boliger, noe hun virkelig liker.

Carina ønsker å være en pålitelig rådgiver for både eksisterende og nye kunder, og hjelpe med boligutleie både for utleiere og leietakere. Hun er kjent for å skape gode relasjoner og bygge tillit, med et sterkt engasjement for å sikre en trygg og enkel hverdag for alle parter.

Kontakt Carina på telefon 482 81 601 eller e-post carina@utleiemeglersor.no for en uforpliktende befaring!