Fikk leid ut på kun 5 dager og satt igjen med mer penger hver måned uten å gjøre noenting - Utleiemegler Sør

Fikk leid ut på kun 5 dager og satt igjen med mer penger hver måned uten å gjøre noenting

Ole Gaare, er 30 og bosatt i Oslo. Han har gjennom mange år drevet med utleie med sin bror i Kristiansand. På jakt etter en mer effektiv løsning kom han i dialog med Utleiemegler Sør gjennom en uforpliktende samtale. På bare fem dager hadde Utleiemegler Sør funnet en leietaker klar til å signere, noe Ole var svært fornøyd med. I tillegg var det null risiko da man som kunde hos Utleiemegler Sør ikke behøver å betale noe om det ikke kommer inn en leietaker på avtalte vilkår – så kan man avbryte helt uten utlegg.

Til tross for honorarene til Utleiemegler Sør, så opplever Ole at han sitter igjen med over 1000 kroner mer i månedlig inntekt enn før når han gjorde alt selv da Utleiemegler Sør fikk leid ut for en vesentlig høyere pris. Samtidig sparer han godt med tid da alle oppgaver knyttet til utleie, som kommunikasjon med leietakere og purring på ubetalte fakturaer, håndteres av hans kontaktperson. Dette gir Ole muligheten til å fokusere på sine interesser i Oslo, samtidig som han vet at leiligheten hans er i trygge hender.

Vi ønsker å være din partner for trygg og enkel utleie – kontakt oss idag på post@utleiemeglersor.no eller 38 60 20 99 for en uforpliktende, gratis befaring eller utleieprat!

Eier du en eller flere utleieboliger?

Skriv inn telefonnummeret ditt her for å bli oppringt.