Hvordan gjøre boligutleie enkelt og stressfritt i en hektisk hverdag? - Utleiemegler Sør

Hvordan gjøre boligutleie enkelt og stressfritt i en hektisk hverdag?

Bernt Rune Stray, bosatt i Asker, er både professor på en høyskole i Oslo, musiker og musikkprodusent. Med en hektisk hverdag og hyppige reiser, var det avgjørende for ham å finne en løsning for utleie av boligen sin i Kristiansand som ikke krevde mye tid og innsats.

Samarbeidet med Utleiemegler Sør har vist seg å være en ideell løsning. Fra dag én har Stray opplevd en profesjonell og effektiv utleieprosess, hvor Utleiemegler Sør’s omfattende leietakerregister med leietakere har sørget for rask og trygg match, samtidig som samarbeidet med en profesjonell aktør gir både Stray og leietakerne forutsigbarhet og trygghet.

En av de store fordelene med Utleiemegler Sør er deres lokale tilstedeværelse i Kristiansand, som betyr at når småproblemer oppstår, som en defekt komfyr eller ringeklokke, har Stray alltid en lokal kontaktperson som kan håndtere situasjonen raskt og effektivt.

Med Utleiemegler Sør på laget kan Stray fokusere på sine profesjonelle og personlige forpliktelser, vel vitende om at utleieboligen hans er i trygge hender. Ønsker du også et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon så tar vi kontakt med deg!

Eier du en eller flere utleieboliger?

Skriv inn telefonnummeret ditt her for å bli oppringt.