Eirik bor i Oslo - leier ut i Kristiansand gjennom Utleiemegler Sør

Bor i Oslo – leier ut i Kristansand

Vi har tatt en prat med Eirik Dåstøl Langeland, som i august 2020 flyttet fra Kristiansand til Oslo, og skiftet ut arbeidsplassen på Universitet i Agder med nye muligheter på Oslo Metropolitan University. Da det tidligere profilerte bystyremedlemmet skulle flytte til hovedstaden hadde han bestemt seg for å leie ut sin leilighet på Lund i Kristiansand

Valget sto mellom å leie ut selv eller å få inn noen profesjonelle utleiemeglere til å håndtere det. 

– Jeg vurderte å leie ut selv, men fant ut at jeg ønsket å slippe styret med å få inn leietakere og ikke minst måtte holde på med det når jeg var i Oslo. Derfor valgte jeg å innhente tilbud fra to aktører, hvor jeg endte opp med å velge Utleiemegler Sør som var det rimeligste og mest seriøse alternativet, sier Dåstøl Langeland. 

Dåstøl Langeland forteller at så fort han hadde bestemt seg for å velge Utleiemegler Sør så var det eneste han trengte å gjøre å signere avtalen via BankID, før Utleiemegler Sør og Mikal Fjellvang tok seg av resten. Samtidig påpeker at han at muligheten til å være involvert i prosessen og kunne være med å ha siste ordet før leietaker ble valgt var viktig for han. – Nøkkelen ble levert, pengene kommer på konto til avtalt tid hver måned og jeg trenger ikke tenke på noen ting, og har mer tid til å gjøre det jeg er glad i. Det må være det beste med å bruke Utleiemegler Sør, sier Dåstøl Langeland fornøyd når vi treffer han midt i Oslo sentrum. 

Mikal Fjellvang, daglig leder i Utleiemegler Sør er glad for å høre at Langeland er fornøyd med å bruke Utleiemegler Sør. Langeland var en av de første kundene til selskapet da de lanserte i juni. Langeland forteller at han valgte full pakke hvor Utleiemegler Sør tok nøkkelen og fikset resten for han, mens Fjellvang forteller at enkelte andre kunder velger å finne leietaker selv. 

Fjellvang poengterer at det er forskjellige grunner til at folk ønsker å benytte seg av tjenestene som Utleiemegler Sør tilbyr. Enkelte bor utenbys slik som Dåstøl Langeland og trenger derfor noen til å forvalte boligen lokalt. Mens for andre som bor lokalt så ser vi at de ønsker å bruke tiden sin på andre ting enn utleie – og setter dermed bort jobben til oss for en rimelig pris og trygghet. I tillegg så ser vi at det er mye å tenke på når man skal leie ut bolig. Fra fotografering, annonsering, visninger, depositum, oppfølging og husleie. Og ikke minst kan det oppstå ting underveis i leieforholdet eller man får fort en telefon med spørsmål om WIFI eller andre ting i hverdagen. Gjennom å bruke Utleiemegler Sør til å forvalte leieforholdet slipper man å forholde seg til leietaker og forholder seg kun til en profesjonell part som jobber for deg. 

For Fjellvang og teamet i Utleiemegler Sør har det vært en travel høst siden lansering i juni. Utleiemegler Sør står forvalter ca. 100 leieforhold i Stor-Kristiansand, herav både rekkehus, leiligheter, hybler og fritidsboliger. Markedsansvarlig, Maurits Wesøe, påpeker at responsen i markedet på vår inntreden har vært over all forventning. Selskapet opplever at markedet på Sørlandet etterspør en profesjonell utleiemegler som kan bistå i hele prosessen fra A til Å. Der er vår ambisjon å være ledende og ha det beste totaltilbudet til kunden med rask responstid og god service som kommer både utleier og leietaker til gode. Vi opplever at kundene setter svært god pris på vår rådgivning, samtidig som vi har inkludert utleieforsikring til alle våre kunder. Vi ser at vi kan hjelpe våre kunder å finne gode leietakere, siden vi alltid er i kontakt med et stort antall potensielle leietakere, så har vi mulighet til å spille på vårt nettverk og få inn gode leietakere raskt, som sammen med gode rutiner for kreditt- og referansesjekk gjør at vi skal skape gode leieforhold. 

Ønsker du å få et tilbud av Utleiemegler Sør? Kontakt oss så kommer vi på en gratis befaring eller gir deg et uforpliktende tilbud.

Book en gratis befaring.