Utleiemegler Sør utvider - Utleiemegler Sør

Utleiemegler Sør utvider

Hanne Kristine Meiholt og Ragnar Mykland starter i nye jobber hos Utleiemegler Sør 7. juni.

Hanne Kristine Meiholt ansettes i jobben som utleiemegler/eiendomsmeglerfullmektig og Ragnar Mykland som trainee.

Hanne Kristine Meiholt

Meiholt er utdannet eiendomsmegler fra Universitetet i Sør-Øst Norge og har tidligere jobbet hos Tratec Agdermaskin, Bico og Søgne kommune. I den nye jobben vil hun jobbe som utleiemegler opp mot både private boligeiere og profesjonelle aktører – for å bygge opp en portefølje med utleieboliger.

– Jeg er svært takknemlige for muligheten til å bli en del av laget i Utleiemegler Sør og ser frem til å bistå både utleiere og leietakere på en profesjonell måte slik at de opplever boligutleie som trygt og enkelt, forklarer Meiholt.

Hun legger til:

– Jeg gleder meg til å møte mange nye mennesker, og ta fatt på de ulike oppdragene som ligger framfor meg. Det blir svært spennende å komme i gang som utleiemegler. Det viktigste er at kundene er fornøyde, da er vi det også!

Ta kontakt med Hanne på  900 25 335 eller hanne@utleiemeglersor.no

Ragnar Mykland

Mykland studerer eiendomsmegling ved Handelshøgskolen BI og har jobbet hos Bico Bygg og Innredning. Som trainee hos Utleiemegler Sør vil han bli godt kjent med hvordan bedriften jobber med boligutleie. Mykland skal skrive utkast til prospekter og annonser, og han vil også foreta visninger og inn- og utflyttinger. Videre vil han bli med på befaringer og møter med nye kunder og samarbeidspartnere.

– Jeg ser veldig frem til å bli kjent med folkene i og rundt Utleiemegler Sør. Jeg ønsker å lære mest mulig av hvordan hverdagen er som utleiemegler og jeg håper jeg kan ta med erfaringen her videre i karrieren, forteller Mykland.

Han legger til:

– Det er imponerende å se hvordan selskapet har tatt en posisjon i utleiemarkedet på så kort tid – og jeg gleder meg til å bidra inn med hardt arbeid, faglig kompetanse og høy grad av service til våre kunder.

Ta kontakt med Ragnar på 977 41 054 eller ragnar@utleiemeglersor.no

Saken ble først publisert hos Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Utleiemegler Sør utvider